MMA IN OOSTERHOUT!

  • Home /
  • MMA IN OOSTERHOUT! - Eastwood Fight Club

MMA IN OOSTERHOUT!

Wil jij verschillende vechtsporten combineren?

Wil jij een combinatie vanuit verschillende vechtsporten zoals judo, grappling, jiu-jitsu, boksen en thaiboksen beoefenen dan is Mixed Martial Arts dé sport voor jou! Er is veel geoorloofd bij MMA. Zo wordt er gebruik gemaakt van stoot- en traptechnieken, elleboog- en knietechnieken en wurg- en klemtechnieken. Maar geen stress! Wij houden natuurlijk rekening met het niveau van elke sporter. Bij de MMA trainingen van E.F.C. is iedereen welkom: Van recreant tot wedstrijdvechter.

Bij E.F.C. kan je ook een combinatie van Thaiboksen en MMA doen. Je traint dan mee in de Thaiboksen en MMA lessen.

Als beginner doe je op een leuke, rustige en veilige mee. Heb je ervaring in een basissport (judo, boksen, BJJ, etc) kan je gelijk meedraaien met de fanatiekelingen onder ons.

MMA bij E.F.C op elk niveau

Wil jij graag deelnemen aan MMA bij E.F.C. ? Niveau doet er niet toe. Momenteel hebben we geen dames groep, die deelnemen aan MMA. Wanneer dat we genoeg deelnemende dames hebben zullen we hier een groep voor starten.  E.F.C. geeft les in MMA op de volgende niveau’s:

  • Kinderen vanaf 16 jaar
  • Volwassenen
  • Beginners
  • Gevorderden

Neem nu deel aan een gratis proefles

Je hoeft niet direct een abonnement af te sluiten. Bij E.F.C. kun je gratis en vrijblijvend deelnemen aan een les MMA.  Neem nu contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het nummer +31627346915

Lestijden:
Zie voor lestijden de homepagina

Adres:
Abdis van Thornstraat 40 Oosterhout

INSCHRIJVEN

TYPE

Mixed Martial Arts

Duur

90 minutes

VAARDIGHEIDSNIVEAU

Middel

CALORIEËN

600 – 1000