OVER MIJ

TRAINER THAIBOKSEN,  BOKSEN, JEUGD & KIDS (MMA)

Robert Broeders

Hallo ik ben Robert Broeders (38)

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met Judo wat ik een erg goede basis vind. Na Judo ben overgegaan naar Taekwondo waar ik mijn competitie gevoel begon te ontwikkelen.

Rond mijn 15e ben ik begonnen met Thaiboksen na een aantal jaar veel leren en hard trainen ben ik begonnen met wedstrijden. Om mijn bokstechnieken te verbeteren, ben ik ook met boksen begonnen. Al vrij snel begon ik ook mee te doen aan bokswedstrijden en deed ik mee aan de Nederlandse kampioenschappen. Na de regio`s noord, oost, zuid, west te hebben overwonnen werd ik kampioen in de beginners klasse.

Voor mijn gevoel miste ik nog wat ontwikkeling in de basis technieken, waar komen ze vandaan, en wat betekenen ze? In die het jaar 1993 was K-1 erg bekend. Ik was onder de indruk van de vechters en stelde mijzelf de volgende vragen; wie zijn ze en wat hebben ze als basis? Ik kwam erachter, door het zien van Andy Hug R.I.P. vooral bekend om zijn Kakato Geri ,dat de basis van de meeste vechters Kyokushin Karate is. Hierdoor heb ik besloten om te beginnen met Kyokushin Karate.

Ik werd er door gepassioneerd en trainde heel veel en intensief. Na een tijdje belandde ik in het Nederlands slectie team NKA/IFK. Ik deed mee aan vele toernooien in Nederland en Europa. Ik bereikte zelfs op wereld niveau de 7e plaats.

MMA heeft me ook altijd erg aangetrokken en ik besloot op een gegeven moment ook MMA en later BJJ (Braziliaans jiujitsu) te gaan beoefenen.

Ik heb in de loop der jaren veel mogen zien en geleerd onder begeleiding van geweldige coaches , trainers, Senei`s en Shihan`s.

Graag wil ik mijn ervaringen delen met iedereen die dit ook graag ontvangt.

Ik ben begonnen aan een samenwerking met trainers en leden om een leuke leerzame en sportieve omgeving te creëren. Ik verheug me op een hardwerkende en leuke tijd zodat we ons vitaal en fit mogen voelen.

E.F.C. is een Elite Warrior Club met veel kennis, waar respect de boventoon voert en een fijn gevoel heerst.

 

Osu ! Robert Broeders

TRAINER THAIBOKSEN,  KIDS

Ik ben Peter Vernes (37 jaar)

Ik ben begonnen met vechtsport toen ik 7 jaar was, dit is judo geweest,

Door een verhuizing ben ik daarmee gestopt en ik ben op mijn 12e begonnen met thaiboksen waar ik al mijn energie in stak, deze sport lag mij erg goed en ik deed al vroeg op mijn 13e jaar mijn eerste wedstrijd die ik op TKO heb gewonnen.

Tot op de dag van vandaag heeft thaiboksen mijn passie.

Omdat ik veelzijdig ben en een absolute fan ben van Martial Arts en alles eromheen heb ik ook andere sporten beoefend zoals Jeet kune do Kung Fu, maar na een korte 1,5 jaar ben ik toch weer gaan thaiboksen.

Ook heb ik een korte periode MMA beoefend wat ook mijn passie heeft.

 

Mijn persoonlijke doelstelling is zolang mogelijk vechtsport beoefenen en mensen leren hoe ze zich kunnen verdedigen, de Martial Arts technieken bijbrengen die ik weet in de hoop ze daar hun eigen stijl in kunnen creëren.

 

Mijn normen en waarden zijn op de eerste plaats: respect in en buiten de Dojo, gym of sportschool.

Respect voor de trainers en Sensei en iedereen die lid is van de gym.

(Uiteraard er ook buiten)

Hard trainen en het uiterste uit jezelf halen.

 

Eastwood Fight club is ontstaan uit een hechte vriendschap die voort is gekomen bij mensen die dezelfde passie en inzet tonen, en dat is Martial Arts

En daarom is E.F.C mijn gym waarbij leraren, trainers, Sensei en leden van elkaar kunnen leren waarbij de groei en passie blijft branden.

TRAINER  THAIBOKSEN

Ik ben Houssein,

Vechtsport liefhebber, ik heb kort aan Taekwando gedaan.
En meer als 10 jaar aan kickboxen.
Het is een sport wat ik nog wil blijven beoefenen, en trainingen wil verzorgen om het over te brengen aan de gene die willen leren!

Gr
Houssein

 

AMENITIES

Personal training

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding dan is dit mogelijk via E.F.C.

#under construction!

Sportmassage

Het is mogelijk om via E.F.C. sportmassage volgen.

#under construction!

Bootcamp

E.F.C. zal zelf booscamps geven of je kan je aansluiten bij een partner van E.F.C.

#under construction!

Pads training

Via een rittenkaart kan je Pads training aanvragen

#under construction!

Ritten kaart

U kan hier een 10 ritten kaart kopen. Met een ritten kaart kan je uitstapje maken naar een andere disciplines binnen E.F.C.

Bijvoorbeeld je hebt een Thaiboksen abonnement en je wilt graag dit aanvullen met MMA lessen maar je weet nog niet zeker of je het leuk vind. Je kan dan met de ritten kaart deelnemen aan de MMA lessen.

#under construction!

Kleding

Bestel hier je kleding van E.F.C.

#under construction!