Cardio Martial arts

  • Home /
  • Cardio Martial arts - Eastwood Fight Club

WAT IS CARDIO MARTIAL ARTS?

Tijdens de lessen van Cardio Martial Arts worden diverse elementen van het boksen kickboksen, MMA en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. We zullen je technieken uit het boksen, kickboksen en MMA aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten! In tegenstelling tot andere vormen van vechtsporten gaat het bij ons niet om fysiek contact tussen elkaar. Zo zullen we nooit sparren in onze lessen. Wij staan voor Fun, Conditie, Techniek, Afvallen en Kracht.

VOOR WIE IS CARDIO MARTIAL ARTS?

Sporten bij Cardio Martial Arts is voor iedereen! Voor zowel mannen als vrouwen. Voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters. Voor mensen die weinig ervaring hebben met kickboksen of andere vechtsporten, of juist heel veel. We proberen, door de combinatie van kickboksen, boksen en fitness, onze lessen zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle sporters…met de nodige uitdaging natuurlijk!

WAT HEB IK NODIG VOOR CARDIO MARTIAL ARTS?

Om mee te kunnen doen met een van onze lessen heb je enkel een paar bokshandschoenen nodig. Heb je zelf geen bokshandschoenen? Laat dat je vooral niet tegenhouden om mee te doen! Bokshandschoenen hebben we te leen voor je. Trek verder sportkleren aan waar je goed in kunt bewegen. Ook raden we goede stevige sportschoenen aan. Neem verder ook altijd een handdoek en een fles water mee. En vind je het spannend om alleen te komen? Neem dan gerust een sportmaatje mee!

We hebben bokshandschoenen te leen, dus geen excuus en meedoen!

Vanwege de Corona crisis hoef je niet perse lid te zijn van onze club en je kan ieder moment stoppen. Je kan je aanmelden via het contactformulier of stuur een berichtje. We vragen wel een kleine bijdrage van €5 per les.